Welkom bij De Eemvallei, pensionstal  tussen Almere en Zeewolde

 

Ons Hippisch Centrum is gelegen in Zeewolde, op slechts enkele minuten rijden van Almere.

Wij verwelkomen u graag op ons prachtige complex. Hippisch Centrum De Eemvallei beschikt over een zeer uitgebreide accommodatie. Zo zijn er ruim 100 stallen, 8 poetsplaatsen voorzien van water, enkele ook met warm water, een solarium, zadelkamer en zadelkasten.
Er zijn 2 trainingsmolens, 6 paddocks en een kleine buitenrijbaan voor longeren, vrijspringen, losgooien etc. 1 longeerbaan op zand en een longeerbaan op steen.  

Er zijn twee royale binnenrijhallen. De grote buitenrijbaan is door een L-vorm aan elkaar gekoppeld. De bodems van alle rijbanen zijn voorzien van een eb en vloed bodem van uitstekende kwaliteit. Verder zijn er diverse weides beschikbaar voor de paarden. Het terrein is mooi bestraat en alles is ruim opgezet. 

Tevens is er loungeruimte gesitueerd in de ruimte van de stallen. Hier kunt u gebruik maken van het koffieapparaat. Deze ruimte is open als de kantine bij de binnenrijhal gesloten is. 
De kantine zal geopend zijn tijdens groepslessen en evenementen, hier kunt u onder het genot van een drankje en een hapje vertoeven.  

Wij zijn in het bezit van het veiligheidscertificaat en zijn lid van de FNRS, de Federatie van Nederlandse Ruitersportcentra. 

Kom gerust eens langs om zelf een kijkje te nemen!

Jan en Coby

Nieuws

Volg ons ook op facebook voor het laatste nieuws.


Terug naar overzicht

27-06-2021

Stalmedewerker/ster gezocht

HC De Eemvallei is een grote, modern opgezette sport/pensionstal met ruim 100 paarden in Zeewolde.

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste jonge dame/heer om ons team compleet te maken. De werkzaamheden bestaan uit voeren van de paarden, de stallen opstrooien en uitmesten (dit gebeurd machinaal), het binnen en buitenzetten van de paarden, onderhoud erf en allerlei overige werkzaamheden gerelateerd aan een paardenbedrijf.

Ben jij verzot op paarden, werk je graag met en voor mensen maar kan je ook zelfstandig werken dan is dit misschien de kans voor jou.

We zoeken iemand die de schouders er onder kan zetten en bereid is tenminste 24 uur en max 32 uur per week. Inruil ervoor bieden wij goede arbeidsvoorwaarden.

Heb je interesse neem dan graag contact op dmv het sturen van een email naar info@hcdeeemvallei.nl.Terug naar overzicht


Openingstijden

365 dagen per jaar geopend.

Wij zijn geopend
maandag
8:0022:00
dinsdag
8:0022:00
woensdag
8:0022:00
donderdag
8:0022:00
vrijdag
8:0022:00
zaterdag
8:0021:00
zondag
8:0021:00

Route

Klik op de i voor uw route-beschrijving.E-mailen
Bellen
Info