Pensionstalling

Uw paard of pony staat bij ons volpension. 

Wij voeren de paarden, mesten de stallen uit en strooien op. 

De paarden krijgen 2x daags brok en 3x daags ruwvoer in de maanden dat er geen weidegang mogelijk is. De paarden staan standaard op stro. 

Wij strooien dagelijks op en mesten ongeveer iedere drie a vier weken de stal helemaal uit. 

Er zijn paddocks beschikbaar om je paard los te zetten en te laten rollen, ook is er een trainingsmolen waar je zelfstandig gebruik van mag maken.

In de zomermaanden is er weidegang voor de paarden beschikbaar. 


Inclusive

Naast de dagelijkse verzorging zetten wij de 5 doordeweekse dagen uw paard voor u in en uit de wei, stapmolen of paddock. 

€460,- per paard   

€440,- per pony

All Inclusive

Hierbij zetten wij 6 dagen per week uw paard voor u in en uit de wei, stapmolen of paddock halen.

€490,- per paard

€470,- per pony


Het is mogelijk om de opties van de pensionstalling te wijzigen. Zo kunt u bijvoorbeeld standaard Inclusive kiezen en tijdens uw vakantie een maand All Inclusive nemen. Mocht u ziek zijn of onverhoopt toch niet kunnen kunt u ons ook vragen om incidenteel uw paard in de wei, stapmolen of paddock te zetten. Wij berekenen dit los aan u door. 

Vrij rijden

Wij hebben meerdere rijbanen en er zal altijd een rijbaan beschikbaar zijn waar u kunt rijden. In geen van de rijbanen mag gelongeerd worden of mogen de paarden worden losgelaten. Springen mag alleen onder toezicht en nooit hoger dan het niveau waarop gereden wordt. Bij het rijden gelden de rijbaan regels zoals u in ons reglement kunt vinden. Deze hangen ook bij elke ingang van de rijbanen.

Inenting

Verder is het verplicht uw paard jaarlijks te laten inenten tegen rhinopneumonie en influenza. Wij hebben 2x per jaar een entingsronde waarbij uw paard kan aansluiten. Ook mag u door uw eigen dierenarts laten inenten. Wij willen wel graag op de hoogte zijn dat uw paard geënt is. 

Ontwormen

Wij ontwormen 1x per jaar preventief. Dit is in de maand februari en dat doen we met Equest. Daarnaast doen wij 3x per jaar een mestonderzoek. Dit onderzoek wordt uitgevoerd door de firma Worm en Co. U bent verplicht aan het ontwormen en mestonderzoek deel te nemen en de kosten hiervoor worden aan u doorberekend.
 

Hoefsmid

Iedereen is vrij om zijn/haar eigen hoefsmid te kiezen. Uw hoefsmid mag gebruik maken van de daartoe aangewezen ruimte. Schoon achter laten. Indien een hoefsmid zich niet aan deze regels houdt behouden wij ons het recht voor om hem of haar de toegang tot het terrein te ontzeggen.

 

E-mailen
Bellen
Info